Koço Kokëdhima dhe bashkëshortja e tij infektohen me Covid-19

Share

Ish-deputeti i Kuvendit të Shqipërisë, Koço Kokëdhima dhe bashkëshortja e tij janë infektuar me COVID-19. Deri më tani nuk ka informacione mbi gjendjen shëndetësore të çiftit.

Koço Kokëdhima është dhe Presidenti i Apolonisë, ndërsa nuk është e qartë nëse ish-deputeti ka pasur kontakte së fundmi me futbollistët të këtij klubi.

Prej disa javësh situata e pandemisë COVID-19 në vendin tonë është përkeqësuar.

The post Koço Kokëdhima dhe bashkëshortja e tij infektohen me Covid-19 appeared first on Arbresh.info.


Share

Komente