Kodi i heshtjes: Frika dhe stigma shoqëron abuzimin e gazetareve greke

Shpërndaje lajmin

Tridhjetë e tre vjeçarja Zoe (jo emri i saj i vërtetë) kujton kalvarin e saj në një radio të njohur greke: “Drejtori 55-vjeçar i lajmeve më fuste në një qoshe dhe më prekte turpin. Ndonjëherë, ai kishte shpërthime inati dhe na pushonte nga puna… Më vonë, redaktorja ime, një grua e rreptë, më quante idiote. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *