Kolegji gjen shkelje në vetingun e Rexhep Karajt, por lë në fuqi shkarkimin

0
Shpërndaje lajmin

Ish-gjyqtari i Matit, Rexhep Karaj u shkarkua nga detyra prej Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK më 25 nëntor 2021, pasi u konkludua se ai nuk justifikoi pasuritë, si dhe nuk ishte treguar bashkëpunues gjatë hetimit administrativ, duke bërë shpesh deklarime kontradiktore për mungesën e burimeve financiare. Karaj ju drejtua Kolegjit të Posaçëm të Apelimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *