Kolegji pranon prova të reja dhe mbyll shqyrtimin për gjyqtaren Atalanta Zeqiraj

0
Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA pranoi të mërkurën prova të reja të dorëzuara nga gjyqtarja e Vlorës, Atalanta Zeqiraj si dhe vendosi mbylljen e hetimit gjyqësor. Gjithashtu, Kolegji u kërkoi palëve që të përgatisin konkluzionet përfundimtare për t’u paraqitur në seancën e ardhshme, që u njoftua se do të zhvillohet më 13 maj, në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *