Kolegji Zgjedhor vendos rinumërim të votave në 18 kuti të bashkisë Kuçovë

0
Shpërndaje lajmin

Kolegji Zgjedhor vendosi rinumërimin e votave në 18 qendra votimi në Bashkinë Kuçovë.
Rinumërimi i 18 kutive të Kuçovës do të bëhet të premten, më 30 qershor, në orën 9:00 në ambientet e KQZ.
Kolegji Zgjedhor mori në shqyrtim ankimimin e koalicionit Bashkë Fitojmë dhe kandidatit të saj Lefter Maliqi për rezultatin e zgjedhjeve në bashkinë e Kuçovës.
Kandidati Maliqi dhe përfaqësuesit ligjor të koalicionit kërkuan nga trupa e Kolegjit që të shpallë pavlefshmëri për zgjedhjet e 14 majit.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Ankimi i BF për Kuçovën, Kolegji shqyrton kërkesën për përsëritjen e zgjedhjeve
“KAS zvarrit procesin për Kuçovën”, Maliqi: KQZ nuk pranon të publikojë pamjet 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *