January 15, 2022

Kolona deri në 40 metra në hyrje te “Dheu i bardhë”

Shpërndaje lajmin

Fluks i madh i mërgimtarëve janë duke ardhur nga Diaspora në Kosovë, transmeton albinfo.ch.

Qendra Kombëtare për menaxhimin kufitar , në të dhënat e publikuara sot shihet se në hyrje të pik kalimeve kufitare “Dheu i bardhë” dhe “ Merdare”, kolonat arrijnë në 30-40 metra.

Përveç ardhjeve me makina, edhe përmes Aeroporit të Prishtinës ka rekord udhëtar nga gjitha shtetet e botës.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *