January 15, 2022

Kolonat e gjata në pikat kufitare Slloveni – Kroaci

Shpërndaje lajmin

Një numër i madh i mërgimtarëve kanë arritur në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe më tepër pritet të vijnë gjatë këtij vikendi dhe ditëve të ardhshme, shkruan albinfo.ch.

Për dallim nga vera e kaluar kur mërgimtarëve iu pamundësua ardhja në vendlindje, këtë herë referuar statisitkave, kanë ardhur shumë prej tyre, veçmas me automjete.

Por kolonat e gjata në pikat kufitare raportohet të jenë të gjata.

Në pikën kufitare Slloveni – Kroaci, Albinfo.ch meson se rreth 1 orë ka pritje në  6-të pikat e kontrollit të hapura.

Mund të jetë një imazh i makinë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i makinë

Fotot nga Kasam Selimi


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *