Komisioneri Publik dhe gjyqtarja Elona Toro debatojnë për balancat negative

Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA u njoh të mërkurën më 21 dhjetor 2022 me qëndrimet e Komisionerit Publik, Florian Ballhysa dhe gjyqtares së Apelit Tiranë, Elona Toro, lidhur me analizën financiare të kryer në shkallën e dytë të vetingut, bazuar në shkaqet e ankimit. Ashtu si në ankim, edhe gjatë seancës së parë publike […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *