Komisionerja Publike kërkon në Kolegj shkarkimin e gjyqtarit Erarbër Madhi

0
Shpërndaje lajmin

Komisionerja Publike, Irena Nino ankimoi të enjten më 23 mars 2023 vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Gjykatës Administrative Tiranë, Erarbër Madhi dhe kërkon shkarkimin e tij me argumentin se nuk arrin nivel të besueshëm në kriterin e pasurisë. Ashtu si pakica e Komisionit dhe Operacioni […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *