Shpërndaje lajmin

Ministri i Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës i Serbisë, Goran Vesiç, ka nënshkruar një kontratë me drejtorin e Affinity Global Development, Asher Abehsera, për rivitalizimin e ish-Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë në Beograd, të shkatërruar nga bombardimet e NATO-s në Jugosllavi në 1999. Affinity Partners është firma investuese e Jared Kushner, dhëndri i ish-presidentit amerikan Donald […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *