Kompania “SOS Jantes KC” e Real Kryeziut zgjerohet në katër garazhe

Shpërndaje lajmin

Kjo ndërmarrje është themeluar në vitin 2007 dhe që atëherë është rritur gradualisht, falë besimit në kualitetin e shërbimeve që ofron “SOS Jantes KC” për markat e njohura si “Porsche” e “Mercedes.
Pas suksesit si njëra ndër kompanitë të specializuara në renovimin dhe riparimin e rrotave të automjeteve, “SOS Jantes KC” është zgjeruar në katër pika, me garazhe ku përfshihen makineri të reja të cilat ofrojnë cilësi në shërbime dhe oferta për klientët e rinj.
 
Real Kryeziu
Kjo ndërmarrje është themeluar në vitin 2007 dhe që atëherë është rritur gradualisht, falë besimit në kualitetin e shërbimeve që ofron “SOS Jantes KC” për markat e njohura si “Porsche” e “Mercedes”. Pronarët e makinave të këtyre markave janë klientë të vazhdueshëm në këto garazhe.
Zgjerimi i kësaj kompanie, sipas drejtuesit (sipërmarrësit) Real Kryeziu ka ardhur për shkak të kërkesave të shumta për riparimin e markave të ndryshme te makinave, e po ashtu për shkak të hapjes së këtyre garazheve në disa pika që mundësojnë shtrirjen dhe gjithëpërfshirjen e shërbimeve për nevojat e klientëve.
Këto pika gjenden në regjionin e Zvicrës frankofone: e para në Gjenevë, të tjerat në Lozanë e në Sion, të tria këto në zonat industriale ndërsa ne Yverdon, afër liqenit.
Ato ofrojnë hapësira të mjaftueshme pune dhe garantojnë zgjedhjen e duhur të produkteve riparuese dhe metodave rinovuese.

Në të gjitha garazhet shërbimet bëhen nga profesionistë në fushën e riparimit të automjeteve.
Hapësira dhe makineritë e punës u mundësojnë garazheve që punën e tyre ta bëjnë me përsosmëri dhe dedikim të plotë ndaj kërkesave të klientëve.
“Me angazhim të vazhdueshëm, kam fituar besimin në punën qe bëj dhe gjatë këtyre viteve çdo fitim e kam investuar në këto garazhe duke pasur si parim kryesor të ofrojmë cilësi“, thotë pronari, Real Kryeziu.

“SOS Jantes KC” ofron shërbime për të gjitha markat e automjeteve dhe premton kualitet për çdo klient.
Duke pasur si qëllim kryesor kryerjen e suksesshme të punës dhe kënaqësinë e klientëve, themeluesi Real Kryeziu ka zgjedhur që si dritare informacioni për kompaninë ku përfshihen të gjitha shërbimet ta krijojë faqen e internetit: sosjanteskc.ch në të cilin çdo klient mund të ketë qasje për kërkesat konkrete sa u përket atelieve të punës dhe shërbimeve. Aty gjeni në detaje të gjitha ofertat dhe çmimet për secilin shërbim.

I gjithë ky angazhim për themeluesin dhe të gjithë punonjësit vjen si rezultat i punës së mirë dhe vendosmërisë, duke e bërë punën me pasion te madh ndaj makinave dhe duke arritur majat si sipërmarrje suksesi.
Ja ku gjenden 4 garazhet
Këto pika gjenden në regjionin e Zvicrës frankofone: e para në Gjenevë, të tjerat në Lozanë e në Sion, të tria këto në zonat industriale ndërsa ne Yverdon, afër liqenit.
 
Geneva
SOS Jantes KC – Geneva
rue du Pré-Bouvier 10
CH – 1242 Satigny
Phone : +41 (0) 22 782 37 64
Mobile : +41 (0) 78 858 12 07
Email : geneve@sosjanteskc.ch
 Lausanne
SOS Jantes KC – Lausanne
Zone industrielle En Budron H7
Box N° 26-27
CH – 1052 Le Mont-sur-Lausanne
Phone : +41 (0) 21 652 73 83
Mobile : +41 (0) 79 831 04 24
E-mail : lausanne@sosjanteskc.ch
Sion
SOS Jantes KC – Sion
Route des Joncs 107
Box N° 54
CH – 1958 Uvrier
Phone : +41 (0) 27 764 30 49
Mobile : +41 (0) 78 858 12 07
E-mail : sion@sosjanteskc.ch
Yverdon-les-Bains
SOS Jantes KC – Yverdon-les-Bains
Rue des Prés-du-Lac 69
CH – 1400 Yverdon-les-Bains
Phone : +41 (0) 21 652 73 83
Mobile : +41 (0) 79 831 04 24
E-mail : yverdon@sosjanteskc.ch
/shkrim i spozorizuar/
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.