Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të premten më 9 shkurt konfiskimin e pasurive të Gëzim Cafit, i deklaruar fajtor në vitin 2005 për “Vrasje me paramendim”, e kryer në bashkëpunim, e mbetur në tentativë e “Mbajtje pa leje e armëve dhe municioneve luftarake”; si dhe të pronave të personave […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *