Koronavirusi hyn në familjen mbretërore suedeze

Share

Princi Carl Philip i Suedisë dhe bashkëshortja e tij Princesha Sofia janë infektuar me koronavirus.

Oborri mbretërore suedez bën me dije se çifti është karantinuar së bashku me fëmijët pasi shfaqën simptoma.

Gjithashtu janë duke u testuar për koronavirus dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore si mbreti Carl XVI Gustaf, mbretëresha Silva, Princesha Victoria dhe Princi Daniel.

Familja u mblodh në funeralin e vëllait të mbretëreshës, Ëalther Sommerlath dhe kaloi disa kohë bashkë në Kishë të premten.


Share

Komente