Kosova merr shembull Zvicrën e Gjermaninë, qytetarëve u kërkohet të bëjnë dush në dyshe

0
Shpërndaje lajmin

Në mesin e një krize energjetike e cila pritet të vështirësohet gjatë muajve në vijim, zëdhënësi i KEDS-it, në Kosovë Viktor Buzhala ka dhënë një propozim për të kursyer energjinë elektrike në kohë krize.
Për të mos shpenzuar shumë energji, Buzhala thotë se në të njëjtën kohë të pastrohen nga dy persona.
“Nëse Gjermani dhe Zvicra thotë lanu nga dy vetë përnjëherë, atëherë pse mos t’iu themi edhe ne. Ata bojlerë mos i shpenzoni komplet, por shpenzoni pak më pak, sepse atëherë kemi të gjithë”, tha Buzhala sot në t7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *