January 22, 2022

Kosovë: Deputetët siguruan deri në 100 euro në muaj për mbushje telefoni

Shpërndaje lajmin

Nga buxheti i shtetit janë paguar vitin e shkuar rreth 60 mijë euro vetëm për telefonatat e deputetëve.

Deri në 100 euro është vlera e kartelave gërvishtëse me mbushje celulare, që një kategori deputetësh e ka siguruar gjatë një muaji, raporton Koha, përcjell Albinfo.ch.

Në shoqërinë civile kërkojnë të hetohen edhe shpenzimet në telefonata, por edhe ato për mëditje dhe të tjerat të bëra në bufe gjatë vitit 2020, vitit kur Kuvendi përmbushi vetëm në shkallë 11 për qind agjendën legjislative


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *