Kosovë: Gruas që lindi katërnjakë i sigurohet asistente dhe i ndahen para

0
Shpërndaje lajmin

Një rast i rrallë sot u raportua në Kosovë. Një grua 26 vjeçare e cila lindi katërnjakë.
Me këtë rast, komuna e Podujevës ka njoftuar se do të ndajë një shumë parash për nënën e katërnjakve.
Po ashtu është bërë e ditur se me buxhet të Komunës do të sigurohet edhe një asistente për ta ndihmuar 26 vjeçaren.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *