December 3, 2021

Kosovë: Kandidatja që votoi veten, por nuk e gjeti as votën e saj

Shpërndaje lajmin

Problemi i numërimit të votave dhe dyshimet për manipulime nga komisionerët janë ankesst qe kanë karakterizuar pothuajse çdo proces zgjedhor në vend.

Por së fundmi ka ndodhur një rast i çuditshëm. Një kandidate për Asamble komunale ka denoncuar se as vota që ia ka dhënë vetes nuk është e regjistruar.

“Procesi zgjedhor i së dielës lë shumë për të dëshiruar, duke ditur se parregullësitë kanë dominuar në shumë prej vendvotimeve në Prishtinë, e një prej shembujve është vendvotimi im, që unë si kandidate kam votuar vetën, ndërsa në FRK kam rezultuar me asnjë votë”, ka shkruar Lejla Rama-Gashi kandidate e Nismës për Asambleiste në Prishtinë, në Facebook.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *