Shpërndaje lajmin

Anëtarët e rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, KED u mblodhën të hënën më 16 janar, duke e kryer kostituimin e këtij këshilli të zgjedhur me short nga Presidenti i Republikës në fundvitin e kaluar, për të mundësuar ushtrimin e funksionit përgjatë 2023-it. Anëtarët e rinj të KED janë Altin Binaj dhe Fiona Papajorgji […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *