KPA i cilëson abuzive kërkesat e Bujar Memisë për shtyrje të seancës

Shpërndaje lajmin

Kur pritej që Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA të njihej me konkluzionet përfundimtare lidhur me ankimin e prokurorit të Krujës, Bujar Memia kundër vendimit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë për shkarkimin e tij, ankuesi dhe përfaqësuesi i tij ligjor paraqitën një sërë kërkesash, që u konsideruan prej trupës gjykuese si abuzive dhe me […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.