Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të hënën më 24 tetor vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit të ish-gjyqtares së Apelit Tiranë, Fatmira Hajdaraj(Hajdari). Ajo u shkarkua prej Komisionit më 18 qershor 2020, pasi u konkludua se kishte mungesë të burimeve të ligjshme për mbulimin e shpenzimeve, krijimin e pasurive dhe kryerjen e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *