Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të hënës më 11 prill, vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit të ish-gjyqtares së Gjykatës së Posaçme, Marsela Balili. Në njoftimin e KPA thuhet se trupi gjykues i kryesuar nga Sokol Çomo, me relatore Ina Rama dhe anëtarë Albana Shtylla, Mimoza Tasi e Rezarta Schuetz, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *