Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të hënës më 25 shtator vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të gjyqtares së Tiranës, Rezarta Balliu. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupi gjykues i KPA i kryesuar nga Albana Shtylla, me relatore Natasha Mulaj dhe anëtare Ina Rama, Mimoza Tasi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *