Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të martës më 29 mars vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të ish-kryetarit të Gjykatës së Elbasanit, Sulejman Kurti. Në njoftim thuhet se trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Sokol Çomo, me relatore Albana Shtyllën dhe anëtarë Ina Ramën, Mimoza Tasin e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.