Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të mërkurës më 15 mars 2023 lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për shkarkimin nga detyra të ish-gjyqtares së Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, Nure Dreni. Vendimi është marrë në dhomë këshillimi me shumicë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *