Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të martën më 14 maj vendimin për ndëprerjen e vetingut të ish-prokurorit Pelivan Malaj pa një vendim përfundimtar, me argumentin se objekti dhe qëllimi i këtij procesi ëshë bërë i pamundur. Kjo vendimarrje vjen pasi Këshilli i Lartë i Prokurorisë, KLP vendosi më 17 prill që të nxirrte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *