Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA shpalli të enjten vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Apelit Tiranë, Fatri Islamaj dhe prishjen e vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që e pati shkarkuar Islamajn. Kryesuesi i trupës së Kolegjit, gjyqtari Sokol Çomo njoftoi se vendimmarrja është marrë me shumicë votash. Islamaj u shkarkua […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *