Shpërndaje lajmin

Ish-gjyqtari i ish-Gjykatës së Apelit për Krimet e Rënda, Gjovalin Përnoca u shkarkua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK, më 13 shtator 2019, pasi u konkludua se kishte pamundësi financiare për blerjen e një vile në Tiranë, një shtëpie pushimi në Golem dhe për krijimin e një depozite 3.2 milionë lekë. Sipas trupit gjykues, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *