Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi të hënën një seancë dëgjimore në lidhje me kërkesën e ish-gjyqtarit Besnik Maho për t’iu nënshtruar vetingut. Trupa e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relatore Etleda Çiftja dhe anëtar Lulzim Hamitaj, vuri në dukje se kërkesa e Mahos i ishte nënshtruar fillimisht verifikimit për përmbushje të kritereve ligjore. Çiftja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *