Shpërndaje lajmin

Prokurori i Shkodrës, Saimir Bahiti u shkarkua nga detyra më 13 janar 2023 prej Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK pasi në vlerësimin tërësor të çështjes u konkludua se me veprimet dhe mosveprimet e tij se kishte cënuar besimin e publikut tek drejtësia. Vendimi u dha nga trupa e KPK-së, e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *