KPK me mendime paralele për hetimin administrativ të prokurores Suela Beluli

Shpërndaje lajmin

Prokurorja e Fierit, Suela Beluli u konfirmua në detyrë me vota unanime të trupës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që kreu procesin e saj të vetingut, pasi u konkludua se mbështetur në parimin e proporcionalitetit dhe objektivitetit kishte arritur nivel të besueshëm për pasurinë; si dhe se kishte arritur nivel të besueshëm për figurën […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *