Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Guximtar Boçi, i pezulluar prej vitit 2016 pas publikimit të një audio-skandali, u shkarkua të martën nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK. Procesi i tij i vetingut u krye nga trupa e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Suela Zhegun. Në cilësinë e vëzhguesit ndërkombëtar ishte i pranishëm Tonci […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *