KPK ‘shkarkon’ ish-gjyqtaren Majlinda Andrea për t’i hequr statusin

0
Shpërndaje lajmin

Vendimi u shpall në mungesë të ish-gjyqtares Andrea. Majlinda Andrea nuk e ushtron funksionin prej vitit 2016, kur u akuzua për korrupsion dhe u dënua një vit më vonë me katër vite burg të konvertuara në shërbim prove. Megjithatë, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit deklaroi në seancë dëgjimore se institucionet e drejtësisë nuk kishin ushtruar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *