November 28, 2021

KQZ e gatshme për zgjedhjet e së dieles

Shpërndaje lajmin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njofyuar se tashmë gjithçka është gati për balotazhin e nesërm i cili zhvillohet në 21 komuna të vendit.

“KQZ është gati në aspektin organizativ të procesit zgjedhor dhe ka mbetur nesër në mëngjes të bëhet shpërndarja e fletëvotimeve. Në çdo proces zgjedhor ka një numër të caktuar të fletëvotimeve të pavlefshme, por nëse flasim më përqindje ky numër është më i vogël krahasuar me zgjedhjet lokale të kaluara për diku 1 përqind dhe kjo duhet të na shërbej në edukimin e qytetarëve”, ka thënë Valmir Elezi zëdhënës i KQZ-së.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *