KQZ: Institucionet nuk zbatojnë afatet për raportimin e aktiviteteve

0
Shpërndaje lajmin

Monitorimi i kryer nga KQZ, që përfshinte periudhën 13 janar – 23 janar ka nxjerrë problematikat lidhur me zbatimin e një neni të posaçëm të Kodit Zgjedhor, që synon të ndalojë partitë dhe kandidatët që të përdorin fondet dhe administratën publike për të bërë fushatë zgjedhore. Institucionet publike, qendrore dhe vendore, si dhe agjencitë dhe/ose […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *