KQZ vendos se Agron Kapllanaj dhe Kleo Murataj nuk u ndalohet kandidimi

Shpërndaje lajmin

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi, konstatoi se “Agron Kapllanaj dhe  Kleo Murataj nuk përfshihen në kushtet e ndalimit për të ushtruar funksionin publik të deputetit”. Të dy kandidatët kishin deklaruar dënime të mëparshme në formularin e dekriminalizimit, por këto dënime kishin kaluar afatin kohor që do t’i penalizonte ata në bazë të ligjit “Për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *