Krimet zgjedhore: Nga qindra kallëzime, vetëm 2 të dënuar për 25 prillin

0
Shpërndaje lajmin

Zgjedhjet e fundit parlamentare të 25 prillit 2021 u shoqëruan me një numër rekord kallëzimesh për krime zgjedhore në të gjithë vendin, por vetëm dy persona kanë marrë dënime në gjykatë, vlerëson një raport i Qendrës për Çështje të Informimit Publik, INFOÇIP, që u prezantua të premten në Tiranë. Raporti “Për Incidencën dhe Hetueshmërinë e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *