Kryeministri i Kosovës merr pjesë në organizimin e Partisë Social Demokrate zvicerane

0
Shpërndaje lajmin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë sot pjesë në organizimin e Partisë Social Demokrate zvicerane.
Përmes një postimi në rrjetin social Twitter, Kurti ka falënderuar bashkëkryetarin e kësaj partie, Cedric Wermuth për mundësinë që t’i flasë diasporës shqiptare në Zvicër.
“Faleminderit Cedric Wermuth, bashkëkryetar i Partisë Social Demokrate, për mundësinë për të folur me diasporën tonë. Diskutova progresin e Kosovës në fusha të tilla si ndihma për nënat e reja, bursat e studentëve dhe mbrojtja e tokës, reformat që e bëjnë atë më të barabartë dhe tërheqës për investime”, ka shkruar ai, përcjell albinfo.ch.
 

Thank you to Cedric Wermuth, Social Democratic Party Co-Chair, for the opportunity to speak to our diaspora. I discussed ’s progress in areas such as aid for new mothers, student scholarships & land protections, reforms that make it more equitable & attractive for investment. pic.twitter.com/jsJVeFLzqo
— Albin Kurti (@albinkurti) September 23, 2023

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *