Kufizohet trafiku i trenave ndërmjet Oltenit dhe Bernës

0
Shpërndaje lajmin

Trafiku i trenave aktualisht është i kufizuar midis kryqëzimit Olten SO dhe Bernës.
Si pasojë e kësaj ka vonesa dhe anulime.
Trafiku hekurudhor ndërmjet Oltenit dhe Bernës është i kufizuar në fund të ditës, ndërsa sipas njoftimit të SBB-së, ndërprerja pritet të zgjasë deri në orën 20:00, shkruan Blick, përcjell albinfo.ch.
Priten vonesa, anulime dhe devijime.

Einschränkung Olten – Bern: Der Bahnverkehr auf der Strecke Olten – Bern ist zwischen Olten und Bern eingeschränkt.Die Einschränkung dauert bis ca. 20:00.Betroffen sind die Linien IC, IC1, IC61, IR16, IR15.Es ist mit Verspätungen, Ausfällen und… https://t.co/rGMJejKBuh
— Railinfo SBB. (@railinfo_sbb) September 15, 2023

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *