Kujdes, sot ka mbingarkesë trafiku në Zvicër

0
Shpërndaje lajmin

Nëse jeni duke dalë në rrugë sot, prisni trafik të rënduar dhe mbingarkesë në shumë autostrada zvicerane. Në varësi të vendit ku do të shkoni, mund të mbeteni në fyte të ngushta për një kohë, përcjell albinfo.ch.
Për shembull, një radhë prej 14 km është raportuar tashmë në hyrjen veriore të tunelit Gotthard, i cili lidh rajonet zvicerane-gjermane me Ticino.
Kjo hartë nga Zyra Federale e Rrugëve (ASTRA) tregon se ku janë trafiku dhe ngadalësimet më të mëdha.
Image: ASTRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *