Shpërndaje lajmin

Më shumë se 45 mijë zgjedhës në qytetin e Kukësit janë ftuar të votojnë të dielën në zgjedhjet e pjesshme për kryetarin e ri të bashkisë. Ne garën elektorale janë dy kandidatë, Emri Vata nga koalicioni opozitar “Bashkë Fitojmë”, i drejtuar nga dy ish-kryeministrat Sali Berisha e Ilir Meta, dhe Albert Halilaj nga Partia Socialiste. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *