January 14, 2022

“Kullota është e imja, do bëjë vetëgjyqësi”, “plas” sherri mes 4 personave në Delvinë

Shpërndaje lajmin

Një konflikt mes katër personave ka ndodhur në Delvinë dhe shkak për këtë gjë janë bërë kullotat për bagëtitë.

Raportohet se policia ka vendosur nën hetim dy persona të cilët akuzohen për “kanosje” dhe “vetëgjyqësi”.

“M., 66 vjeç, banues në Kalasë, Delvinë, dhe  M. O., 38 vjeç, banues në Plashnik, Berat, në vendet e quajtura “Maja e Pirë” dhe “Lugu i Konjakut” , Delvinë, kanë kanosur me fjalë dhe kanë mbajtur me forcë kullotën e E. Ç. dhe F. Gj.”, njofton Policia./ /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *