Kultivuesi: Qytetarët preferojnë prodhimet që vijnë nga jashtë se ato të vendit

Shpërndaje lajmin

Kultivuesi Sulejman Muço është shprehur se njerëzit preferojnë më shumë prodhimet që vijnë nga jashtë sesa prodhimet vendase.
Në një intervistë për emisionin “Good Morning Albanians” në  Euronews Albania, Muço theksoi se prodhimi në Korçë është goditur shumë dhe nuk  mund të shitet ashtu si më parë.
“Qytetarët janë të interesuar të marrin më shumë prodhimet jashtë vendit sesa këto pavarësisht se nuk  e njohin edhe prodhimin tonë.  Prodhimi  jonë është i goditur dhe nuk mund të shitet  më ashtu siç mendojmë”- tha ai.
LEXONI GJITHASHTU: 

OKB konfirmon se në Iran është zbuluar uranium i pasuruar në nivel të lartë
Molla, karota dhe lakra nuk kanë treg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *