Shpërndaje lajmin

Muajin e kaluar, kryeministri izraelit Binyamin Netanyahu dënoi protestat në kampuset amerikane kundër sulmeve të vendit të tij në Gazë, duke thënë se ato “të kujtojnë atë që ndodhi në universitetet gjermane në vitet 1930”. Ai, me sa duket, po i krahasonte protestuesit me grupet studentore naziste që rrahën studentët dhe pedagogët hebrenj. Ky krahasim […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *