October 25, 2021

Kurti kthehet në Kosovē

Shpërndaje lajmin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i cili votoi sot në zgjedhjet parlamentare të Shqipërisë, ka njoftuar se tashmë është kthyer në Kosovë, raporton Albinfo.ch.

“U ktheva në Kosovë, por paradite isha në Shqipëri për të votuar. Demokracia është sistemi që shqiptarët gjithnjë kanë dashur, dhe votimi është detyrë qytetare për ata që e duan demokracinë”, ka shkruar Kurti në Facebook.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *