Kurti për CNN: Beogradi dhe Moska të mendojnë mirë para se të veprojnë në Kosovë

Shpërndaje lajmin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka zhvilluar një intervistë për televizionin amerikan CNN, ku ka theksuar se Beogradi dhe Moska duhet të mendojnë mirë para se të ndërmarrin ndonjë veprim në Kosovë.
Në këtë intervistë, të realizuar me gazetaren e mirënjohur Christiane Amanpour, ai ka shtuar se edhe pse Kosova nuk është pjesë e NATO-s, trupat e saj janë të pranishme në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.