Kurtit i kërkohet të veprojë në ndalimin e ikjes së punëtorëve nga Kosova

0
Shpërndaje lajmin

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që.të veprojë për ikjen e fuqisë punëtore jashtë vendit.
“Ritjen e pagave në sektorin publik e privat, përmirësimi i të drejtave të punëtorëve në sektorin privat, investimet në shëndetësi dhe arsim. Këto janë masat që duhet urgjentisht të merren për të ndalur ikjen e profesionistëve dhe fuqisë punëtore të fushave të ndryshme jashtë vendi” shkroi ai.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *