Kush bën mirë gjen mirë : 21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon, shpërblehet për këtë dhe thotë!

Shpërndaje lajmin

Kur Mohammed Fouad Mousa erdhi në Gjermani katër vjet më parë, ai nuk kishte shumë më tepër se rrobat që mbante veshur. Ai e di se çfarë është varfëria e ka jetuar atë.
21-vjeçari ka jetuar momente të vështira, ama ia doli të largohej nga Siria, por ai ka bërë një vepër prej një qytetari të vërtetë. Ai gjeti 1000 euro dhe i ktheu ato në po lici, në mënyrë që t’i shkonin njeriu që i kishte humbur.
Ai ka thënë:
Ato nuk ishin paratë e mia, nuk mund t’i mbaja. Mendova janë të dikujt që duhet të ushqej familjen me to.
Mousa dhe shoqja e tij nga Ukraina Lesia Trautwein shkuan drejt në stacionin më të afërt të po l icisë dhe dorëzuan ato që gjetën.
Në Gjermani kushdo që kthen para të humbuar dëmshpërblehet dhe vlera që mori 21-vjeçari që dorëzoi çantën me 100o euro ishte 100 euro. Ai ka shtuar:
Epo unë jam i bindur se të mirat që bën të kthehen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.