Kush janë burrat ‘mi.steriozë’ të Jozefina Topallit, Grida Dumës dhe Majlinda Bregut

Share

Ato janë të forta, të zgjuara, me pushtet dhe të arrira në profesionin e tyre.Politikanet shqiptare ia kanë dalë të triumfojnë me sukseset e tyre në fushën e politikës duke lënë jashtë vëmëndjes bashkëshortët e tyre.Por kush janë bashkëshortët “mis.teriozë” të politikaneve shqiptare?

genimg
genimg
genimg
genimg

Majlinda Bregu -Namik Ajazi…Namik Ajazi është bashkëshorti i Majlinda Bregut, ish-deputete e Kuvendit të Shqipërisë. Ajazi është gazetar dhe regjisor shumë i njohur në Shqipëri.
Jozefina Topalli-Ndoc Topalli…Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar. Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.

genimg
genimg
genimg
genimg

Grida Duma – Ilir Shqina…Deputetja e PD-së Grida Duma ishtë e martuar prej gati 20 vjetësh, se fundmi flitet se eshte divorcuar Ish-bashkëshorti i saj quhet Ilir Shqina, ndërsa me profesion është pedagog dhe diplomat.

1 8

2 5

3 5


Share

Komente