November 28, 2021

Kuvendi i PD-së me 11 dhjetor, lexohen emrat e disa delegatëve që kanë firmosur

Shpërndaje lajmin

Në kuadër të kuvendit të thirrur nga ish lideri, Sali Berisha këtë të enjte është bërë dhe verifikimi i emrave të disa delegatëve në degët 3 dhe 6 në Tiran.

Në prani të medias janë lexuar emrat e disa delegatëve të cilët kishin kërkuar që emrat e tyre të bëheshin publik, për të treguar se ato kanë firmosur për kuvendin e 11 dhjetorin.

Lista është lexuar para zyrës së kryetarit të këshillit kombëtar të PD-së, Edi Paloka./


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *