Kuvendi miraton një rezolutë me kritika për Institutin e Krimeve të Komunzimit

Shpërndaje lajmin

Kuvendi miratoi të enjten një rezolutë për punën e Institutit të Studimeve për Krimet edhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri,  ku i i liheshin 7 rekomandime për t’u përmbushur. Përfaqësues të opozitës e vlerësuan punën e institutit, ndërsa mazhoranca shfaqi kritika kryesisht për rolin në studimet shkencore për periudhën e diktaturës dhe përbërjes së bordit, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *